Drabant

Drabants hovedmål er å etablere et kreativt og stabilt musikkselskap for norske artister, der artistenes identitet og egenart står i sentrum.

Customer service:
support@tigernet.no

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty
Powered by Tigernet

Søvnløse Netter LTD Orange Vinyl

DRABANT Nov 09th 2018
Vinyl

På Søvnløse Netter nytolker den ikoniske Raga Rockers-lederen klassikere fra hele hans karriere.

Om du ser tilbake på hele den norske musikkhistorien, er det få figurer som Michael Krohn. Siden han hamret løs på trommene for Kjøtt på tidlig 80-tallet, til han få år senere dannet Raga Rockers og nå i nyere tid også har gått veien som soloartist, har Krohn vært helt sentral for norsk rock. Et ekte unikum.

9. november følger han opp fjorårets soloplate Unwanted med et prosjekt der han har gitt et utvalg låter fra hele hans karriere nye klær. Det er dette som er Søvnløse netter. På sett og hvis kan prosjektet sammenlignes med Johnny Cash sine American Recordings.

Her gjør Krohn kun egne låter med produsent Hugo Alvarstein og musikerne som har arrangert og tolket materialet. Dette stjernelaget består av Geir Sundstøl, Amund Maarud, Eivind Staxrud, Hugo Alvarstein, Bugge Wesseltoft, Eirik Øien, Eivind Kløverød, Christer Engen, Kenneth Kapstad og Sylfest S.

– Ideen med denne platen har vært å lage et roligere album enn det som forbindes med Raga Rockers, for å la tekstene og sangen komme bedre fram. Produsent Hugo Alvarstein har pakket det hele inn i behagelig vellyd, og instrumentene trakteres av kremen av Norges musikere. Det som gjenstår da er å lene seg tilbake og nyte, sier Krohn selv om Søvnløse netter.

Sporliste:

1. Jeg vil bli som Jesus

2. En gang til

3. Radiator

4. Søvnløse netter

5. Litt av en gjeng

6. Et stykke natur

7. Normal industri

8. Ro

9. Blaff

10. Hun er Fri

11. Gravtale