Drabant

Drabants hovedmål er å etablere et kreativt og stabilt musikkselskap for norske artister, der artistenes identitet og egenart står i sentrum.

Customer service:
support@tigernet.no

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty
Powered by Tigernet

Death By Drowning LTD Black Vinyl

DRABANT Jan 02nd 2017
Vinyl
399 NOK
Buy

The Dogs slipper sitt femte studioalbum den 2. Januar, 2017, men i forbindelse med årets The Dogs-julekalender så åpner vi for salg av de første 100 nummererte platene via nettbutikken, og her er hva frontmann, vokalist og låtskriver Kristopher Schau skriver bak luke 1 i kalenderen:

Vi slipper jo ikke albumet «Death By Drowning» før mandag 2/1-2017, men fuck it. Førsteopplaget er i begrenset opplag på 250 nummererte eksemplarer på sort vinyl, og de 100 første av disse legger vi ut for salg NÅ. Som i dette sekund. Vi selger dem unna i nummerrekkefølge, så bestilling nummer 1 får nummereringa 1/100 og så videre. Disse første hundre platene sendes ut så snart platene er i lager, ca. midten av desember, hvilket betyr at du bør ha den i postkassen til julaften. 2. januar slipper vi de resterende 150 eksemplarene hos @Big Dipper i det dørene åpner. Bare å skynde seg med andre ord. Bak morgendagens luke...en ny låt.