Drabant

Drabants hovedmål er å etablere et kreativt og stabilt musikkselskap for norske artister, der artistenes identitet og egenart står i sentrum.

Customer service:
support@tigernet.no

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty
Powered by Tigernet

Sväva över stan

DRABANT Sep 23rd 2016
Vinyl
249 NOK
Buy

Natasja Holmboe har vært deLillos-fan så langt tilbake som hun kan huske. Takket være moren Marianne har hun vokst opp med sangene til Lars Lillo-Stenberg og bandkollegene hans. Det har seg nemlig slik at Marianne Holmboe gikk på Foss Videregående i Oslo sammen med både Lars og de to deLillos-trommeslagerne Øystein Paasche og Rune Lindstrøm, før hun flyttet til Göteborg som 19-åring der hun traff Natasjas pappa. Marianne glemte imidlertid ikke sine gamle klassekamerater og har plukket opp hver nye deLillos-plate etter hvert som de har blitt utgitt.

Natasjas eget debutalbum inneholder ni deLillos-sanger av varierende berømmelse – noen meget velkjente, andre mer «hemmelige» – og i tillegg har hun med sin egen komposisjon «Som du» for å signalisere at hun også skriver egne sanger, og i tillegg bygge bro til en oppfølgerplate som nok kommer til å inneholde færre coverlåter.

Likevel er det nå deLillos-sangene som får størsteparten av oppmerksomheten, og det er ikke så underlig. En av dem, «Syster», er signert Lars Beckstrøm, de øvrige Lars Lillo. To av disse, «Glemte minner («Glömda minnen») og «Av alle jenter» («Av alla människor»), har for øvrig originaltekst av henholdsvis Lars’ far Per Lillo-Stenberg og skuespiller Trond Brænne.

«Når deLillos debuterte for over tretti år siden, så tenkte mange at man måtte være en litt sjenert og nostalgisk norsk ung mann fra Oslo vest for å kunne synge disse sangene. Natasja har virkelig bevist grundig at dette ikke er helt riktig.» (Lars Lillo-Stenberg)